Αναζήτηση
Ελληνικά

Υπηρεσίες

Η εταιρία μας προσπαθώντας να παρέχει στους πελάτες της , υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες , σύναψε συνεργασία με την εταιρία AnyDesk η οποία παρέχει λογισμικό πρόσβασης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων υπολογιστών.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό αυτό πολύ απλά και ο τεχνικός της εταιρίας μας μπορεί να έχει πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας , παρέχοντας τις υπηρεσίες μας.

  • Μηχανογραφικές Υπηρεσίες
  • Επίλυση μικροπροβλημάτων
  • Ανανέωση Antivirus
  • Εγκατάσταση συσκευών
  • Προγραμματισμός Τηλ. Κέντρων
  • Ρύθμιση Router για DVR κτλ

 

Σας παρέχετε η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 3 βασικών συμβάσεων που θα βρείτε παρακάτω με τα ανάλογα κοστολόγια και τις αντίστοιχες παροχές .

Κάθε σύμβαση έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια η οποία θα μειώνετε με κάθε συνεδρία , όταν ο χρόνος φτάσει στο μηδέν θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θα ανανεώσετε την σύμβαση ή αν θα επιλέξετε κάποια άλλη. Ημερολογιακά θα έχουνε πάντα ένα έτος διάρκεια και όταν λήξουνε θα μηδενίζουνε τον χρόνο υποστήριξης.

Το κόστος μετάβασης του τεχνικού στον χώρο σας , ενώ μπορεί να σας υποστηρίξει απομακρυσμένα ανέρχεται στα 40€ / ώρα +24% Φ.Π.Α. (Εντός Θεσσαλονίκης)

Με το τέλος κάθε συνεδρίας μέσα στην ημέρα θα λαμβάνετε mail την πλήρη ανάλυση των εργασιών που έγιναν στους υπολογιστές σας όπως φαίνεται παρακάτω.

 

-Συχνές ερωτήσεις.

Ε.) Αν θα υπάρξουνε πολλαπλές και συνεχόμενες συνεδρίες για μια μόνο εργασία που ζήτησα από τον τεχνικό πώς θα χρεωθώ για όλα αυτά;

Α.)Αν πρόκειται για ανάθεση μίας μόνο εργασίας και ο τεχνικός χρειάστηκε πάνω από δύο συναπτές συνεδρίες , δεν θα χρεώνει καθόλου τις πρώτες και στην τελευταία θα έχει την συνολική χρέωση.

 

Ε.) Θα χρεώνομε από το πρώτο δευτερόλεπτο ;

Α.) Όχι, ανάλογα με την σύμβαση θα σας παρέχετε και η ανάλογη περίοδο χάριτος.

 

Ε.) Αν έχω ένσταση για την διάρκεια ή για τις εργασίες που γίνανε τι μπορώ να κάνω;

Α.) Όταν σας έρχονται τα mails με τις εργασίες μπορείτε να απαντήσετε με όλες τις ενστάσεις σας. Η διάρκεια των συνεδριών μετρούνται από την AnyDeskέτσι ότι αφορά την διάρκεια θα υπάρχει μεγάλη ακρίβεια.

 

Ε.) Μπορώ να επιλέξω κάποιο άλλο είδος σύμβασης ; δεν με καλύπτουνε τα παρακάτω.

Α.) Ασφαλώς , επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε αυτό που σας βολεύει.

 

Ε.) Έχω αγοράσει από εσάς τηλεφωνικό κέντρο και χρειάζομαι κάποιους προγραμματισμούς πώς θα χρεωθώ ;

Α.) Μεμονωμένες περιπτώσεις όπως αυτή και κάποιες άλλες που μπορεί να προκύψουν , υπάρχει προσυμφωνημένο κοστολόγιο που γίνετε μεταξύ μας.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Bronze)

Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Bronze)

Όταν η πρόσβαση μέσω Internet είναι εφικτή και η φυσική παρουσία μας δεν είναι απαραίτητη , λύστε τα προβλήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά με την βοήθεια μας μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης .Βήμα χρέωσης 20'' Λεπτά.
49,60€
Εικόνα της Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Silver)

Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Silver)

Όταν η πρόσβαση μέσω Internet είναι εφικτή και η φυσική παρουσία μας δεν είναι απαραίτητη , λύστε τα προβλήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά με την βοήθεια μας μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης .Βήμα χρέωσης 15'' Λεπτά.
43,40€
Εικόνα της Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Gold)

Σύμβαση απομακρυσμένης βοήθειας (Gold)

Όταν η πρόσβαση μέσω Internet είναι εφικτή και η φυσική παρουσία μας δεν είναι απαραίτητη , λύστε τα προβλήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά με την βοήθεια μας μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης .Βήμα χρέωσης 6'' Λεπτά. Ελάχιστες ώρες αγοράς 8
43,40€
Εικόνα της Ανανέωση ονόματος χώρου στο Internet

Ανανέωση ονόματος χώρου στο Internet

Ανανέωση ονόματος χώρου στο Internet με κατάληξη GR για 2 χρόνια.
24,80€
Εικόνα της Βασικό Πακέτο φιλοξενίας (WEB HOSTING)

Βασικό Πακέτο φιλοξενίας (WEB HOSTING)

Βασικό Πακέτο φιλοξενίας για 1 Χρόνο.
59,52€
Εικόνα της Προπληρωμή με κάρτα

Προπληρωμή με κάρτα

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να κάνετε εξόφληση μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας , από οφειλές που έχετε στην εταιρία μας