Ελληνικά
Αναζήτηση

ΤΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΗ IP GRANDSTREAM GXP 2130

Κατασκευαστής: Grandstream
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 4143024
89,00€
Το GXP2130 είναι η τέλεια επιλογή για έναν χρήστη που θέλει ένα ευέλικτο και ισχυρό τηλέφωνο υψηλής ευκρίνειας IP να χειρίζεται μεσαίες έως υψηλές ποσότητες κλήσεων.
+ -

Το GXP2130 είναι η τέλεια επιλογή για έναν χρήστη που θέλει ένα ευέλικτο και ισχυρό τηλέφωνο υψηλής ευκρίνειας IP να χειρίζεται μεσαίες έως υψηλές ποσότητες κλήσεων. Εξοπλισμένο με διπλά έγχρωμα LCD BLF / πλήκτρα ταχείας κλήσης και γραμμής, μια έγχρωμη οθόνη LCD 2,8 "και τα 4 προγραμματιζόμενα προγραμματιζόμενα πλήκτρα XML, αυτή η συσκευή προσφέρει μια εμπειρία καλής κλήσης για τον χρήστη. Το GXP2130  επιτρέπει τον έλεγχο κλήσεων ρευστών με λογαριασμούς 3 γραμμών / SIP. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: ενσωματωμένο Bluetooth, ήχο HD και διπλές θύρες δικτύου Gigabit (με ενσωματωμένο PoE).

Ιδανικό για χρήστες που θέλουν ελευθερία στα χέρια. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας και με τα δύο χέρια και χωρίς καλώδια από το κεφάλι σας χάρη στη τεχνολογία Bluetooth . Συνδέστε το υπάρχον Handsfree χωρίς έξοδα επιπλέον εξοπλισμού.

Όπως κάνουν όλα τα μεγάλα τηλέφωνα IP, το GXP2130 v2 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης ασφαλείας (SRTP και TLS). Το GXP2130 υποστηρίζει μια ποικιλία επιλογών αυτοματοποιημένης παροχής, συμπεριλαμβανομένης μηδενικής ρύθμισης με τα IP PBX της σειράς UCM της Grandstream, τα κρυπτογραφημένα αρχεία XML και το TR-069, ώστε η μαζική ανάπτυξη να είναι εξαιρετικά εύκολη.

  • Supports 3 lines, 3 SIP accounts and 4-way voice conferencing
  • 2.8 inch (320x240) color-screen LCD
  • Dual Gigabit ports, integrated PoE
  • 8 dual-colored BLF/speed-dial keys
  • HD audio on speakerphone and handset
  • Integrated Bluetooth
  • 4 programmable context-sensitive soft keys
Ετικέτες προϊόντος