Search
English

Τηλ. Συσκεύες IP

View as Grid List
Sort by
Display items per page
Fanvil X1SP IP PHONE

Fanvil X1SP IP PHONE

Η συσκευή Fanvil X1SP είναι μια οικονομική IP συσκευή, συμβατή με πλατφόρμες όπως Yeastar, NEC, Asterisk, Elastix, 3CX κ.α., με 2 SIP λογαριασμούς. Ο συνδυασμός χαμηλού κόστους με δυνατότητες όπως HD Voice ήχος, αναγνώριση κλήσης, αναμονή, προώθηση, επανάκληση, σίγαση και πολλές άλλες την καθιστούν ως την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία της σε σχέση με το κόστος της.
59.99€
Grandstream GRP2602P Essential HD IP Phone

Grandstream GRP2602P Essential HD IP Phone

Το GRP2602P ανήκει στην οικογένεια των IP τηλεφωνικών συσκευών "Carrier-Grade" της Grandstream. Αποτελεί ένα βασικό μοντέλο 2 γραμμών σχεδιασμένο έτσι ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση
54.81€
Grandstream GRP2602W Essential HD IP Phone (WIFI)

Grandstream GRP2602W Essential HD IP Phone

Το GRP2602W ανήκει στην οικογένεια των IP τηλεφωνικών συσκευών "Carrier-Grade" της Grandstream. Αποτελεί ένα βασικό μοντέλο 2 γραμμών σχεδιασμένο έτσι ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και προσφέρει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης audio έως και 5 σημείων για ενίσχυση της παραγωγικότητας, ποιότητα ήχου wideband full HD σε ακουστικό και μεγάφωνο ανοικτής συνομιλίας full-duplex, για εξαιρετικά καθαρή επικοίνωνία, Power over Ethernet (PoE) για τροφοδοσία και σύνδεση στο δίκτυο, ενσωματωμένο dual-band Wi-Fi, υποστήριξη EHS (Electronic Hook Switch) για σύνδεση με ακουστικά Plantronics™, Jabra™ και Sennheiser™, καθώς και υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών. Η σειρά GRP περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά για την ασφάλεια επιπέδου carrier-grade, όπως η δυνατότητα διενέργειας secure boot, dual firmware images και κρυπτογραφημένης αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Για ανάπτυξη, παραμετροποίηση μέσω cloud και κεντρική διαχείριση, το GRP2602W υποστηρίζεται απο την πλατφόρμα GDMS (Grandstream Device Management System) που παρέχει μια κεντρική κονσόλα γιά την on-line ανάπτυξη, παραμετροποίηση, διαχείριση και παρακολούθηση των τερματικών της Grandstream. Το GRP2602W είναι ένα εύχρηστο IP τερματικό, σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις βασικές ανάγκες εκείνων που εργάζονται επί τόπου ή και απομακρυσμένα, παρέχοντας παράλληλα στις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και άλλους φορείς έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρησης του.
88.56€
Grandstream IP Dect Base Station DP752

Grandstream IP Dect Base Station DP752

Το Grandstream DP752 αποτελεί έναν δυνατό σταθμό βάσης DECT VoIP που μπορεί να υποστηρίξει έως και 5 ασύρματα IP DECT handsets Grandstream της σειράς DP7xx. Παρέχει εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους σε συνδυασμό με το Grandstream DP730 IP DECT Handset και 350 μέτρα με τα Grandstream DP722/DP720 IP DECT Handsets. Επίσης, παρέχει εμβέλεια έως και 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στους χρήστες να κινούνται ελέυθερα γύρο από το χώρο εργασίας ή διαμονής τους. Το DP752 υποστηρίζει έως και 10 λογαριασμούς SIP, 5 ταυτόχρονες κλήσεις, τηλεδιάσκεψη audio έως και 3 σημείων, ποιότητα ήχου full-HD και Power over ethernet (PoE). Η χρήση ενός κοινού λογαριασμού SIP σε όλα τα ασύρματα IP DECT handsets, επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν απρόσκοπτα σε όλες τις κλήσεις και να απολαμβάνουν κοινές τηλεφωνικές λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκοντιαι. Επιπρόσθετα, το DP752 υποστηρίξει πολλαπλές επιλογες αυτόματου provisioning και κρυπτογράφηση ασφαλείας TLS/SRTP/HTTPS. Σε συνδυασμό με τα ασύρματα DP720/DP722 ή DP730 IP DECT Handsets της Grandstram, ο σταθμός βάσης DP752 προσφέρει μία δυνατή λύση DECT VoIP για οποιαδήποτε επιχείρηση ή οικιακό χρήστη.
65.61€
Grandstream IP Dect Cordless Handset DP730

Grandstream IP Dect Cordless Handset DP730

Το Grandstream DP730 είναι ένα "high-end" ασύρματο IP DECT handset που υποστηρίζεται και συνεργάζεται με τους σταθμούς βάσης IP DECT Grandstream DP750 & DP752. Κάθε σταθμός βάσης DP750 ή DP752 μπορεί να υποστηρίξει έως και πέντε DP730 IP DECT handsets. Το DP730 προσφέρει στο χρήστη ελευθερία κινήσεων συνδυάζοντας κορυφαία χαρακτηριστικά τηλεφωνίας και αποτελεσματική απόδοση. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών, υποστηρίζει έως και 10 λογαριασμούς SIP, ποιότητα ήχου full HD, είσοδο 3.5mm για ακουστικά με μικρόφωνο, χρόνο ομιλίας έως και 40 ώρες και 500 ώρες αναμονής, εμβέλεια έως 400 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους (σε συνδυασμό με τον σταθμό βάσης DP752) και 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης, υποστηρίζει ανοικτή συνομιλία, λειτουργία push-to talk και άλλες λειτουργίες. Το DP730 είναι ένα δυνατό ασύρματο IP DECT handset που σε συνδυασμό με τους σταθμούς βάσης DP750 & DP752, μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική λύση για οποιαδήποτε επιχείρηση ή οικιακό χρήστη
116.06€
Grandstream IP Phone extension GXP2200EXT

Grandstream IP Phone extension GXP2200EXT

Μονάδα επέκτασης τηλεφώνου συμβατή με τα IP Phones GXP2140 και GXP2170 της Grandstream καθώς και με το GXV3240 IP Video Phone for Android™. Επεκτείνει τις δυνατότητες της τηλεφωνικής συσκευής προσφέροντας μεγάλη οθόνη 128*384 γραφικών LCD και 20 επιπρόσθετα προγραμματιζόμενα πλήκτρα BLF/ταχείας κλήσης με φωτεινή ένδειξη LED δύο χρωμάτων.Παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί την κατάσταση έως και 40 εσωτερικών γραμμών σε 2 σελίδες, μέσω του πλήκτρου αλλαγής σελίδας που διαθέτει, προσθέτοντας εργονομία και ευελιξία. Επιπλέον, όταν 4 μονάδες επέκτασης GXP2200EXT είναι συνδεδεμένες αλυσιδωτά μαζί, παρέχουν τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί έως και 160 εσωτερικές γραμμές. Το GXP2200EXT συνδέεται, τροφοδοτείται και ελέγχεται από το τηλέφωνο υποδοχής ώστε να παρέχει άμεσα τη δυνατότητα χρήσης των επιπρόσθετων πλήκτρων που προσφέρει. Υποστηρίζει όλες τις παραδοσιακές λειτουργίες κλήσεων σε καθένα από τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα όπως: BLF (busy lamp field, standard ή eventlist), park/pick-up κλήσεων, ταχεία κλήση, παρουσία, ενδοεπικοινωνία & διάσκεψη, μεταφορά και προώθηση κλήσης. Το GXP2200EXT αποτελεί ιδανική λύση για κάθε χρήστη ή επιχείρηση που διαχειρίζεται μεγάλους όγκους τηλεφωνικών κλήσεων.
128.69€
Grandstream IP Phone GRP2604P

Grandstream IP Phone GRP2604P

Το τροφοδοτικό Grandstream EU PSU 5V-0.6A, δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία Το GRP2604P ανήκει στην οικογένεια των IP τηλεφωνικών συσκευών "Carrier-Grade" της Grandstream. Αποτελεί ένα βασικό μοντέλο 3 γραμμών σχεδιασμένο έτσι ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και προσφέρει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης audio έως και 5 σημείων για ενίσχυση της παραγωγικότητας, την ποιότητα ήχου wideband full HD σε ακουστικό και μεγάφωνο ανοικτής συνομιλίας full-duplex, για εξαιρετικά καθαρή επικοίνωνία, 10 ξεχωριστά πλήκτρα BLF/Speed dial με φωτεινή ένδειξη LED δύο χρωμάτων, Θύρες Gigabit για μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης, Power over Ethernet (PoE) για τροφοδοσία και σύνδεση στο δίκτυο, υποστήριξη EHS (Electronic Hook Switch) για σύνδεση με ακουστικά Plantronics™, Jabra™ και Sennheiser™, καθώς και την υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών. Η σειρά GRP περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά για την ασφάλεια επιπέδου carrier-grade, όπως η δυνατότητα διενέργειας secure boot, dual firmware images και κρυπτογραφημένης αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Για ανάπτυξη, παραμετροποίηση μέσω cloud και κεντρική διαχείριση, το GRP2604P υποστηρίζεται απο την πλατφόρμα GDMS (Grandstream Device Management System) που παρέχει μια κεντρική κονσόλα γιά την on-line ανάπτυξη, παραμετροποίηση, διαχείριση και παρακολούθηση των τερματικών της Grandstream. Το GRP2604P είναι ένα εύχρηστο IP τερματικό, σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις βασικές ανάγκες εκείνων που εργάζονται επί τόπου ή και απομακρυσμένα, παρέχοντας παράλληλα στις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και άλλους φορείς έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρησης του.
78.01€
Grandstream IP Phone GRP2614 Carrier-Grade

Grandstream IP Phone GRP2614 Carrier-Grade

Η GRP2614 είναι μία δυνατή IP τηλεφωνική συσκευή 4 γραμμών που ανήκει στην οικογένεια "Carrier-Grade" της Grandstream, σχεδιασμένη ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και προσφέρει ένα πλήθος από προηγμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν 2 οθόνες LCD, έως και 40 virtual πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (VPKs), ενσωματωμένο Wi-Fi, υποστήριξη Bluetooth™, 2 θύρες Gigabit, Power over Ethernet (PoE), υποστήριξη EHS για σύνδεση με ακουστικά Plantronics™, Jabra™ και Sennheiser™ καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής πρόσοψης για εύκολη προσαρμογή λογότυπου. Η σειρά GRP περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά για την ασφάλεια επιπέδου carrier-grade, όπως η δυνατότητα διενέργειας secure boot, dual firmware images και κρυπτογραφημένης αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Για ανάπτυξη, παραμετροποίηση μέσω cloud και κεντρική διαχείριση, η GRP2614 υποστηρίζεται απο την πλατφόρμα GDMS (Grandstream Device Management System) που παρέχει μια κεντρική κονσόλα γιά την on-line ανάπτυξη, παραμετροποίηση, διαχείριση και παρακολούθηση των τερματικών της Grandstream. Η GRP2614 αποτελεί μία εύχριστη IP πλατφόρμα, σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει της ανάγκες πολυάσχολων χρηστών, προσφέροντας παράλληλα στις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και άλλους φορείς, έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρησης της.
187.66€
Grandstream IP Phone GRP2636

Grandstream IP Phone GRP2636

Το GRP2636 ανήκει στην οικογένεια Professional Carrier-Grade IP Phones της Grandstream και αποτελεί μια IP τηλεφωνική συσκευή 12 γραμμών σχεδιασμένη ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Υποστηρίζει έως και 6 λογαριασμούς SIP προσφέροντας παράλληλα κομψό σχεδιασμό με έγχρωμη οθόνη LCD 4.3 ιντσών (480x272) TFT, δυνατότητα αλλαγής πρόσοψης για εύκολη προσαρμογή λογότυπου και ένα πλήθος από χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth™, δυνατότητα φωνητικής τηλεδιάσκεψης 5 σημείων, full-HD audio σε ακουστικό και μεγάφωνο ανοικτής συνομιλίας, 2 θύρες Gigabit και Power over Ethernet (PoE), υποστήριξη EHS για σύνδεση με ακουστικά Plantronics™ και θύρα USB ώστε να υποστηρίζει τη σειρά ακουστικών GUV της Grandstream και άλλων. Επιπλέον προσφέρει 24 μεμονομένα φυσικά πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (MPK) με dual-color LED και paper-slot σύν 32 virtual πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (VPK) στην οθόνη. Η σειρά GRP της Grandstream περιλαμβάνει χαρακτηριστικά για την ασφάλεια επιπέδου carrier-grade, όπως η δυνατότητα διενέργειας secure boot, dual firmware images και κρυπτογραφημένης αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Για ανάπτυξη, παραμετροποίηση μέσω cloud και κεντρική διαχείριση, το GRP2636 υποστηρίζεται από την πλατφόρμα GDMS (Grandstream Device Management System) που παρέχει μια κεντρική κονσόλα για την on-line ανάπτυξη, παραμετροποίηση, διαχείριση και παρακολούθηση των τερματικών της Grandstream. Το GRP2636 είναι ένα λειτουργικό και εύχρηστο IP τερματικό, σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει της ανάγκες του επαγγελματία χρήστη που καλείται να διαχειριστεί μεγάλους όγκους τηλεφωνικών κλήσεων, προσφέροντας παράλληλα στις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και άλλους φορείς, έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρισης του.
179.00€
Grandstream GRP2634 HD Professional Carrier GradeIP Phone with Wi-Fi

Grandstream IP Phone GRP2636

Το GRP2634 ανήκει στην οικογένεια Professional Carrier-Grade IP Phones της Grandstream και αποτελεί μια IP τηλεφωνική συσκευή 8 γραμμών σχεδιασμένη ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Υποστηρίζει έως και 4 λογαριασμούς SIP προσφέροντας παράλληλα κομψό σχεδιασμό με έγχρωμη οθόνη LCD 2.8 ιντσών (320x240) TFT, δυνατότητα αλλαγής πρόσοψης για εύκολη προσαρμογή λογότυπου και ένα πλήθος από χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth™, δυνατότητα φωνητικής τηλεδιάσκεψης 5 σημείων, full-HD audio σε ακουστικό και μεγάφωνο ανοικτής συνομιλίας, 2 θύρες Gigabit και Power over Ethernet (PoE), υποστήριξη EHS για σύνδεση με ακουστικά Plantronics™ και θύρα USB ώστε να υποστηρίζει τη σειρά ακουστικών GUV της Grandstream και άλλων. Επιπλέον προσφέρει 10 μεμονομένα πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (MPK) με dual-color LED και paper-slot σύν 32 virtual πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (VPK) στην οθόνη. Η σειρά GRP της Grandstream περιλαμβάνει χαρακτηριστικά για την ασφάλεια επιπέδου carrier-grade, όπως η δυνατότητα διενέργειας secure boot, dual firmware images και κρυπτογραφημένης αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Για ανάπτυξη, παραμετροποίηση μέσω cloud και κεντρική διαχείριση, το GRP2634 υποστηρίζεται από την πλατφόρμα GDMS (Grandstream Device Management System) που παρέχει μια κεντρική κονσόλα για την on-line ανάπτυξη, παραμετροποίηση, διαχείριση και παρακολούθηση των τερματικών της Grandstream. Το GRP2634 είναι ένα λειτουργικό και εύχρηστο IP τερματικό, σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει της ανάγκες του επαγγελματία χρήστη που καλείται να διαχειριστεί μεγάλους όγκους τηλεφωνικών κλήσεων, προσφέροντας παράλληλα στις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και άλλους φορείς, έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρισης του.
140.72€
Grandstream IP Phone GXP1630

Grandstream IP Phone GXP1630

Το Grandstream GXP1630 αποτελεί ένα δυνατό IP τηλέφωνο που απευθύνεται σε χρήστες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Linux, υποστηρίζει 3 λογαριασμούς SIP (3 γραμμές) και διαθέτει 8 πλήκτρα BLF/speed dial για την εύκολη παρακολούθηση της κατάστασης των εσωτερικών γραμμών καθώς και για τη μεταφορά κλήσεων.
87.46€
Grandstream IP Phone GXP2135

Grandstream IP Phone GXP2135

A high-profile desktop phone built for the busy user. The GXP2135 is a sleek High-End IP phone that will bring higher levels of communication productivity to a network. Its modern design, high call capacity and rich functionality makes it the ideal choice for the call-intensive worker.
105.00€
Grandstream IP Phone GXP2160

Grandstream IP Phone GXP2160

Το Grandestream GXP2160 χαρακτηρίζεται ώς μία σύγχρονη IP τηλεφωνική συσκευή κατηγορίας "enterprise" που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Linux και υποστηρίζει έως και 6 λογαριασμούς SIP (6 γραμμές). Διαθέτει 6 πλήκτρα γραμμής με φωτεινή ένδειξη LED δύο χρωμάτων, 5 προγραμματιζόμενα πλήκτρα XML και παρέχει δυνατότητα φωνητικής διάσκεψης έως και 5 σημείων. Επιπλέον προσφέρει μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 4.3 ιντσών (480x272) TFT, εξαιρετική ποιότητα ήχου wideband full HD και 24 επιπρόσθετα πλήκτρα BLF/ταχείας κλήσης με φωτεινή ένδειξη LED δύο χρωμάτων. Εξοπλίζεται με Bluetooth™, υποστήριξη EHS, θύρα USB, 2 Θήρες Gigabit και Power over Ethernet (PoE). Το GXP2160 αποτελεί ιδανική λύση για όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν ποιότητα και ευελιξία στις επικοινωνίες τους.
166.52€
Grandstream IP Phone GXP2170

Grandstream IP Phone GXP2170

Μία προηγμένη και δυνατή "enterprise-grade" IP τηλεφωνική συσκευή που απευθύνεται σε χρήστες που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους τηλεφωνικών κλήσεων. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία της προσφέροντας έγχρωμη οθόνη LCD 4.3 ιντσών, έως και 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα γραμμής με δυνατότητα εμφάνισης στην οθόνη, έως και 6 λογαριασμούς SIP καθώς και μοναδική ποιότητα ήχου Full HD.Υποστηρίζει Gigabit Ethernet για υψηλές ταχύτητες, Power over Ethernet για τροφοδοσία και τεχνολογία Bluetooth™ για σύνδεση με ασύρματα ακουστικά Bluetooth™ και συγχρονισμό με κινητά τηλέφωνα.
166.52€
Grandstream WP822 Cordless WiFi IP Phone

Grandstream WP822 Cordless WiFi IP Phone

Το Grandstream WP822 αποτελεί ένα business-grade φορητό Wi-Fi IP phone, σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί της ανάγκες μίας μεγάλης κατηγορίας επιχειρήσεων όπως οι επιχειρήσεις λιανικής, logistics, ιατρικής, υπηρεσιών ασφάλειας, φιλοξενίας, εστίασης και πολλές άλλες. Ένα δυνατό, ασύρματο Wi-Fi phone που προσφέρει dual-band 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi με προηγμένη σχεδίαση κεραίας και υποστήριξη roaming, Bluetooth™ για συγχρονισμό με ακουστικά, xρόνο ομιλίας έως και 8 ώρες, ποιότητα φωνής HD με dual μικρόφωνα, καθώς και προγραμματιζόμενο πλήκτρο για τη λειτουργία push-to-talk. Συνδυάζει πλούσια χαρακτηριστικά, ελευθερία κινήσεων και ανθεκτικότητα, καλύπτωντας όλες τις ανάγκες της φορητής τηλεφωνίας.
181.04€
YEALINK SIP-T57W Prime Business Phone

YEALINK SIP-T57W Prime Business Phone

Το Yealink SIP-T57W είναι ένα εύκολο στη χρήση premium επιχειρησιακό τηλέφωνο με ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 7 ιντσών που μπορείτε εύκολα και ευέλικτα να βρείτε την άνετη γωνία θέασης σύμφωνα με την προσωπικό περιβάλλον εργασίας σας.
355.00€
YEALINK W56H DECT Cordless Handset

YEALINK W56H DECT Cordless Handset

Το W56H της Yealink είναι ένα ασύρματο Handset, που διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 240x320 pixels με οπίσθιο φωτισμό και ενσωματώνει χαρακτηριστικά HD Voice. Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου μεγάλης αυτονομίας, έως 400 ώρες χρόνος αναμονής και 30 ώρες χρόνος ομιλίας, η οποία υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης. Συνδέεται με την IP βάση του μέσω της τεχνολογίας DECT, με εμβέλεια έως και 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας στον χρήστη τη δυνατότητα άνετης μετακίνησης στον χώρο εργασίας. Υποστηρίζει λειτουργίες που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, όπως XML Browser, call park, call pickup, BLF, call forward, call transfer, 3-way conference και διακρίνεται για το εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό του. Μπορεί να συνδεθεί με ακουστικά μέσω θύρας 3.5mm
110.00€
YEALINK W60P Package High-Performance

YEALINK W60P Package High-Performance

Το Yealink W60P είναι η μετεξέληξη του W56P και προσφέρει περισσότερες ταυτόχρονες συσκευές και ταυτόχρονες κλήσεις ανα κεραία περισσότερα και καλύτερα Codec επικοινωνίας αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία. Μπορεί να δώσει 30 ώρες ομιλίας και έως και 400 ώρες standby time με μόνο μια φόρτιση χάρη στις εξελιγμένες μπαταρίες και χρόνο φόρτισης κάτω από 2 ώρες ακόμα και από Standard φορτιστή κινητού.
159.00€
Yealink W73P ασύρματη τηλεφωνική συσκευή + ΒΑΣΗ

Yealink W73P ασύρματη τηλεφωνική συσκευή + ΒΑΣΗ

Υποστηρίζοντας έως και 10 ακουστικά Yealink W73H DECT, το σύστημα W73P έχει την ικανότητα επεξεργασίας έως και 10 λογαριασμών SIP και 20 ταυτόχρονες κλήσεις. Θα μπορούσε να επιτραπεί μεγαλύτερη ευελιξία και κινητικότητα με σύνδεση έως και 6 προαιρετικών repeaters για εκτεταμένη κάλυψη δικτύου.
165.00€
ΤΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΗ RB SAMSUNG DS5014S

ΤΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΗ RB SAMSUNG DS5014S

Ανακατασκευής συσκευή
148.80€
Grandstream IP Phone GXP2130

Grandstream IP Phone GXP2130-

126.15€
Picture of ΤΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΗ IP GRANDSTREAM GXP 1628

ΤΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΗ IP GRANDSTREAM GXP 1628

Ένα ισχυρό τηλέφωνο Gigabit για τον χρήστη που απαιτεί τυπική υποστήριξη επικοινωνίας με γρήγορη πρόσβαση στο δίκτυο. Το GXP1628 υποστηρίζει βασικές λειτουργίες κλήσεων και οθόνη LCD 132x48 με οπίσθιο φωτισμό για να παρέχει σαφή και εύκολο έλεγχο κλήσεων και χειρισμούς. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για τον χρήστη που απαιτεί ένα διαισθητικό και απαραίτητο επιτραπέζιο τηλέφωνο.
64.00€