Documentation
Back to website >

Softone Plugins Core Installation

Εγκατάσταση του NCCore

Για την ευκολότερη εγκατάσταση των Plugins που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μας έχουμε προχωρήσει στην υλοποίηση μιας μοναδικής βιβλιοθήκης που είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση - διαχείριση – αναβάθμιση τους.

Η διαδικασία είναι η εξής.

Πάρτε ένα αντίγραφό ασφαλείας απο την Soft1 στην συνέχεια ,

Κατεβάστε απο εδώ το zip που περιέχει τα αρχεία που θα βάλετε στο SDK της Soft1 . Download

Eφόσον πρώτα κάνουμε άρση αποκλεισμού στο zip αρχείο.

Κάνουμε μεταφόρτωση τα αρχέια NCCore.DLL & nc.xco 

Restart την Soft1

Στην συνέχεια δημιουργούμε στο προσωπικό μενού μια νέα εργασία.

.NCCore.dll;Loader

Κάνοντας click στον loader θα έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε όλα τα προϊόντα μας με ένα click. Στους υπόλοιπους υπολογιστές θα γίνει αυτόματα η διανομή.

 

 

Για πρώτη φορά θα πρέπει να πατήσετε Download στο Plugin που σας ενδιαφέρει και στην συνέχεια Install.

Στους παρακάτω φακέλους θα βρίσκετε τα αρχεία των plugins

Στο φάκελο C:\ProgramData\SoftOne\Cache\{Serial Number}\NorthComPlugins\ για το Azure

Και στον φάκελο C:\ProgramData\SoftOne\{System Guid }\{Serial Number}\NorthComPlugins\ για τις τοπικές εγκαταστάσεις.

 

Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να ανοίγετε την εργασία και να κάνετε update ή ακόμα και απεγκατάσταση των plugins 

Στο πεδίο "Load only this Computers", διαχωρισμένα με κόμμα, μπορείτε να εισάγετε τα ονόματα των υπολογιστών στους οποίους δεν θέλετε να φορτώνεται το plugin. Εναλλακτικά, αν ξεκινήσετε με τον χαρακτήρα "!", το plugin θα φορτώνεται σε όλους τους υπολογιστές εκτός από αυτούς που αναφέρονται, όπως φαίνεται και στο παράδειγμα της εικόνας.

Παράδειγμα:
!NORTHCOMSERVER,TESTLAP
→ Το plugin δεν θα φορτωθεί στους υπολογιστές NORTHCOMSERVER και TESTLAP.